Recreatiepark den Möllenhof

De luxe recreatiewoningen worden gebouwd op plan Den Niethof, onderdeel - en deelpark van Den Möllenhof. Het plan is gelegen aan de Jonkersweg, in het buurtschap Meddo, in het fraaie en landschappelijke buitengebied van Winterswijk.

Indeling/plattegrond van de percelen en woningen.

Enkele van de recreatiewoningen uit het plan hieronder zijn reeds verkocht. Heeft u interesse in een kavel, neem dan contact met ons op. Wij delen u dan mee welke kavels nog beschikbaar zijn. Het grote gebouw links onder op de tekening is een moderne manege met diverse horecavoorzieningen. De manege en horeca zijn in augustus 2006 gereed.

 

Gunstige ligging
Het park is zeer gunstig gelegen. U bevindt zich in recreatiegebied met veel natuurschoon en toch op korte afstand van de bewoonde wereld. Winterswijk, een stad met 30.000 inwoners heeft het nodige te bieden. 

Grotere steden zoals Enschede, Doetinchem en Arnhem liggen allen op 30 tot 60 autominuten.

 


Verkoop folder

Op deze pagina kunt u onze folder downloaden. U dient hiervoor het programma Acrobat Reader versie 5 of hoger op uw PC te hebben geïnstalleerd. Indien u nog niet over Adobe Acrobat Reader beschikt dan kunt u de plugin gratis downloaden. Klik op het logo hieronder.
Get Acrobat Reader

Voorzijde folder ... (2229Kb)
Binnenzijde folder ... (2225Kb)

De woningen worden gerealiseerd in Winterswijk Meddo.

 

Den Möllenhof bv   Morskers Driehuisweg 18  7104 BT  Winterswijk Meddo  Tel:  0 543 513736