Manege en Horeca den Möllenhof

Manege
Het afwisselende landschap van Winterswijk met zijn vele zandwegen en paden biedt ruiters en koetsiers veel mogelijkheden. Geen wonder dat hier dan ook een grote manege verrijst. Deze is per 1 augustus 2006 gereed. De manege voldoet aan alle moderne eisen. Dit maakt het park uitermate geschikt voor paardenliefhebbers.

 Pension
Uiteraard is het mogelijk uw viervoeter mee te nemen op vakantie. De manege biedt afzonderlijke voorzieningen van hoog niveau voor pensionpaarden. Het zal uw paard of pony aan niets ontbreken en het dier zal, net als u genieten van een zorgeloze vakantie. Voor u betekent dit dat de paarden en pony's door ons worden gevoerd en dat de stallen door ons worden uitgemest. In de stallen heerst overigens een prima en constant klimaat.

 

Horeca
Het manegegebouw herbergt naast de receptie van het park diverse horecavoorzieningen. De foyer heeft uitzicht op de dressuurbakken, terwijl het afzonderlijke serre-restaurant de mogelijkheid voor een intiem diner biedt. Daarnaast is er een afzonderlijke zaal welke voor diverse doeleinden geschikt is. Er zijn ook kindvriendelijke voorzieningen zoals enkele speeltoestellen aanwezig. 

 


Een park als Den Möllenhof straalt luxe uit. Een eigen manege past daar uitstekend in thuis.


Vele mogelijkheden

Den Möllenhof is gesitueerd in een uitermate geschikte omgeving voor het bedrijven van paardensport. Naast de manege zijn er vele mogelijkheden voor buitenritten voor zowel ruiter als koetsier. Enkele routes die speciaal voor hen in de omgeving zijn uitgezet lopen langs het park.

 

 

 

Den Möllenhof bv   Morskers Driehuisweg 18  7104 BT  Winterswijk Meddo  Tel:  0 543 513736