Locatie den Möllenhof

Het plan is gelegen aan de Jonkersweg, in het buurtschap Meddo, in het buitengebied van Winterswijk. Een unieke locatie op één van Nederlands mooiste landschappelijke omgevingen, de Oost Achterhoek, door de rijksoverheid als Landschapspark bestempeld.

          

Beschrijving omgeving.

Recreatiepark Den Möllenhof is gesitueerd op een toplocatie, direct gelegen aan het 75 ha. grote recreatiegebied  ´t Hilgelo met veel natuurschoon en een 35 ha grote recreatieplas voorzien van mooie zandstranden. U kunt er surfen, kanoën, zwemmen, vissen. duiken etc. Toegang tot ´t Hilgelo is gratis.

De Oost Achterhoek kenmerkt zich door een fraai kenmerkend coulissenlandschap, waarin cultuurgrond, oude landgoederen en natuur zich afwisselen. Binnen het streekgebied vindt u diverse kleinere musea en bezienswaardigheden. pittoreske plaatsjes en grotere steden met regionale functies. Gedurende het seizoen zijn er diverse evenementen en activiteiten. Op ca 2 kilometer afstand ligt Winterswijk. Van oudsher een dorp maar thans uitgebreid tot een stad van 30.000 inwoners met (Eu-)regiofunctie. Het heeft een fraai en gevarieerd winkelcentrum, gezellige warenmarkt op woensdagochtend en zaterdagen, een keur aan restaurants en bars, leuke terrasjes, een zeer moderne bioscoop, een schouwburg, een modern overdekt zwembad enz.

In Winterswijk is een vestiging van de regionale VVV met dependance van de ANWB. Hier kunt u terecht voor alle toeristische informatie.

Nabij het recreatiepark ligt het kerkdorpje Meddo (1500 inw.), hier is een supermarkt en er zijn twee café's (met snackbar) waarvan één met kegelbaan.

 


Verkoop folder

Op deze pagina kunt u onze folder downloaden. U dient hiervoor het programma Acrobat Reader versie 5 of hoger op uw PC te hebben geïnstalleerd. Indien u nog niet over Adobe Acrobat Reader beschikt dan kunt u de plugin gratis downloaden. Klik op het logo hieronder.
Get Acrobat Reader

Voorzijde folder ... (2229Kb)
Binnenzijde folder ... (2225Kb)

De woningen worden gerealiseerd in Winterswijk Meddo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den Möllenhof bv   Morskers Driehuisweg 18  7104 BT  Winterswijk Meddo  Tel:  0 543 513736